Boosted 2nd Gen Pressefoto

Bestille Boosted Board til Norge? Så mye koster det

Har du lyst til å kjøpe Boosted Board i Norge? Finn ut hvor mye det koster å importere her.

Små elektriske kjøretøy som Boosted Board er i Norge likestilt med sykler. Ved import til Norge er det ingen tollavgift på elsykler, men du må betale merverdiavgift på 25% og tollgebyr.

Boosted Board er ulovlig i Norge.

Boosted Mini S – $998.75

Den billigste versionen av Boosted Board ligger på 799$, frakt inkludert men merverdiavgift ekskludert. Når du legger til merverdiavgiften for import blir det $998,75.

Å bestille Boosted Mini S til Norge koster $799 uten merverdiavgift, og $998.75 med merverdiavgift  inkludert.

Boosted Mini X – $1311.25

Listeprisen for dette brettet er $1049. Med merverdiavgift og frakt inkludert, blir prisen for å bestille Boosted Mini X til Norge $1311.25

Boosted Plus – $1811.25

Boosted Plus selges for $1449 før merverdiavgiften er lagt til. Det betyr at det vil koste $1811.25 når du legger til 25%.

Boosted Stealth – $2061.25

Å bestille Boosted Board sitt dyreste brett, Boosted Stealth, til Norge koster $2061.25 når du har lagt til merverdiavgift. Frakt er inkludert i prisen.

2nd Gen Boosted Dual+ SR – $1561.25

Dette brettet selges for $1249 med frakt inkludert. Når du legger til merverdiavgift blir prisen $1561.25.

I tillegg til denne prisen må du betale et tollgebyr. Det er vanskelig å forutsi hvor mye du må betale her, da det er opp til transportøren av varen å sette prisen. Du kan lese mer om dette på Tolldirektoratet sin hjemmeside.

Nettsiden bruker informasjonskapsler. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men andre brukes for å gi deg en bedre opplevelse. Godtar du bruk av alle informasjonskapsler? Mer informasjon.

Informasjonskapsler

Nedenfor kan du velge hvilke informasjonskapsler du vil tillate på nettsiden. Trykk på "Lagre instillinger" knappen for å lagre valget ditt..

FunksjonelleNettsiden bruker nødvendige informasjonskapsler. Disse er nødvendige for at nettsiden skal fungere.

Sosiale medierNoen artikler kan inneholde informasjonskapsler fra sosiale medier, som YouTube. Disse kan lagre personlig informasjon om deg.

AndreNoen steder på nettsiden kan bruke tredjeparts informasjonskapsler som ikke er analytiske, fra sosiale medier eller for reklame.